Na czym smażyć by nie szkodzić zdrowiu.
Jerzy Zięba opowiada o olejach do smażenia i podpisanej ostatnio ustawie o żywieniu dzieci w szkołach. Pozdrawiam z za pysznego kotleta pieczonego na oleju kokosowym.
ArtyQ z- #
- #
- #
- 275
Jerzy Zięba opowiada o olejach do smażenia i podpisanej ostatnio ustawie o żywieniu dzieci w szkołach. Pozdrawiam z za pysznego kotleta pieczonego na oleju kokosowym.
ArtyQ z
Komentarze (275)
najlepsze
@ArtyQ: Coś jeść trzeba. Niestety - jest nas za dużo, żeby każdy mógł jeść eko.
To co mamy robić, żeby nie umrzeć w męczarniach piekelnych? Smażyć fryty na oleju z kokosa? Bo tak się składa, że palmy kokosowe słabo rosną i owocują w Polsce a co za tym idzie przestawienie się na taki olej oznacza znaczące podniesienie kosztów.
Rzepak z kolei jest genetycznie modyfikowany - fakt, ale chyba po to jest modyfikowany aby był lepszy, a nie gorszy?
TO TAM SMAŻONE BYŁO W TŁUSZCZU KOKOSOWYM