Myślisz, że nie tolerujesz glutenu, więc jesteś w błędzie.
Nie tolerujesz glifosatu. „Celiakia i nietolerancja glutenu, to rosnący problem na całym świecie, ale szczególnie w Ameryce Północnej i Europie, gdzie cierpi na to szacowane 5% populacji” – napisali naukowcy w metaanalizie.
s.....a z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 123
Komentarze (123)
najlepsze
W sumie rzeczy po której tej osoby nic nie boli jest może 10: mleko bez laktozy, płatki jaglane, kiwi, sery typu mozarella, cukinia..
Czy ktoś słyszał o podobnym przypadku? Alergii? W
Dla tego trawić pewnych białek (i niektórych cukrów zapewne też - zwłaszcza dwucukrów) nie potrafią - zwyczajnie nie mają czym.
Nie dziwota, że w kichach ich kręci, aż kłuje i tyłek zefir urywa. Tłumaczy
CELIAKIA NIE ISTNIEJE XDDD
Akurat szczepionki wynaleziono zanim naukowcy stali się zakładnikami sponsorów badań, czyli głównie wielkich koncernów.
@wilk132