WHO: marynowane warzywa mogą powodować raka żołądka
Marynowanie zostało uznane przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) za potencjalnie kancerogenne (rakotwórcze) właśnie z uwagi na szkodliwy wpływ OCTU na komórki krwi, a także nadmiar SOLI potrzebnej do przygotowania marynat.
freedomseeker z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 53
Komentarze (53)
najlepsze
@Murasame: Nie żeby coś, ale WHO nie ma ostatnio najlepszej reputacji i "tryb szura" jest w stosunku do nich raczej ekspresją zdrowego rozsądku. Np.:
https://www.bbc.com/news/world-57085505
https://www.wsj.com/articles/world-health-coronavirus-disinformation-11586122093
Jedyne dobre że każdy mający mózg już się na tych debilach poznał i ich zalecenia będą powodować jedynie uśmiech z politowania. Ale przydałoby
Od czasów Covid WHO jest dla mnie błaznem i gada to co chce płacący.
A teraz idę sobie przekąsić ogórka kiszonego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@baronio: organizacja zarządzana przez zdeklarowanego komucha na chińskiej smyczy.
uczestnik siatki terrorystycznej.
Jako minister zdrowia somalii ukrywał dwie najprawdziwsze epidemie cholery.
@H100: odsprzedawanie wlasnych nasionek juz jest w polsce nielegalne od zeszlego roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasiadają tam niemal wyłącznie politycy, bardzo niewielu z wykształceniem medycznym.
jedni jebia psy,inni policje,a ja #!$%@? ogorki w occie who i planpandemie!