Perlite via Android
Casoncelli alla bergamasca, pieróg z dziurką z Bergamo
Jedliście kiedyś coś, co wam bardzo zasmakowało, ale jak dowiedzieliście się z czego jest zrobione, to ciężko było w to uwierzyć?
W Bergamo jadłam Casoncelli alla bergamasca, taki pieróg z dziurką ( ͡º ͜ʖ͡º)! Wszystko fajnie pływało w maśle i boczku, posypane parmezanem i smażoną szałwią. Farsz pierogów wydawał się być naprawdę ciekawy w smaku i obiecałam sobie, że
Jedliście kiedyś coś, co wam bardzo zasmakowało, ale jak dowiedzieliście się z czego jest zrobione, to ciężko było w to uwierzyć?
W Bergamo jadłam Casoncelli alla bergamasca, taki pieróg z dziurką ( ͡º ͜ʖ͡º)! Wszystko fajnie pływało w maśle i boczku, posypane parmezanem i smażoną szałwią. Farsz pierogów wydawał się być naprawdę ciekawy w smaku i obiecałam sobie, że
#grzyby #grzybobranie