Dopiero zaczynam przygodę z FUT, mam w składzie zawodników po 68, dlaczego mnie paruje cały czas z kozakami w składzie z Ronadlo, Dybala, Progba itp? Zagrałem te pare meczów klasyfikacji do Division Rivals, wrzuciło mnie do 7 ligi, a tam dalej składy z jakimś fikuśnymi kartami. O co w tym chodzi? Jest jakiś sensowny poradnik dla początkujących? Bo nic takiego nie mogę znaleźć #fut #fifa19
Sobota, 85 minuta meczu przy wyniku 0:0 dostaje karnego. Widzę powtórkę - kosa od tyłu. Szpaku w tle też gada o karnym. Tymczasem zawodnik idzie z piłką na rzut rożny. (pad przeżył!) #fifa19 #fut
Można już gdzieś kupić piwo "Miłosław bezalkoholowe IPA"? (Chodzi mi o normalne sklepy, nie specjalistyczne). Jakie są wasze wrażenia z picia tego piwa? #piwo #piwnahipsterka #craftbeer
Tradycyjnie jak co mistrzostwa. Dziś dostać było łatwiej choć za dzieciaka latało się po kioskach z nadzieją, że gdzieś jeszcze mają... #mundial #mundial2018 #pilkanozna #kibice
Auchan krafty rzucił! Na Piwnym Nocniku zapowiadaliśmy Wam przed południem, iż od czwartku 14 czerwca (aż do 28 czerwca) w sklepach sieci #auchan pojawi się specjalnie wydzielona strefa m.in. dla fanów piłkarskich mistrzostw, polskiej reprezentacji, a przede wszystkim dla wielbicieli piw. Tak też się stało! Chociaż oficjalna gazetka promocyjna obowiązuje od jutra, już dziś sklepowe półki uginają się pod niezliczoną liczbą butelek! Znaleźć można m.in. trunki od: Browar Wrężel, Brokreacja, Browar Raduga,
@papiez_ @DonislawDev: Mnóstwo tego. Wrzuciłem trochę zdjęć poglądowych oferty - https://www.piwnynocnik.pl/2018/06/bogata-oferta-piw-kraftowych.html Tak jak kolega wyżej napisał - Trapeze warto mieć na uwadze. Spróbować też można Nepomucena - chociażby Forest IPA jeśli lubisz leśne klimaty. Ogólnie pod Mundial i chipsy dużo pilsów się pojawiło - chociażby od Browaru Jana i Radugi. Są też zestawy ze szkłem jakbyś był zainteresowany.
@rudy2007 coś w sobie mają. Jak piłem Kwas Jota to wykrzywiało mi facjatę. Uznałem nawet, że gdybym dał się tego napić komuś 'z zewnątrz' to uznałby, że dałem mu sfermentowany kompot xd. Ale ogólnie z każdym łykiem było lepiej, ciekawiej i specyficznie . I tak jakoś wyszło, że chętnie jakiś kwasik lubię czasem przygarnąć. Nie jest to jednak styl 'codzienny'. A że Pinta robi to dobrze to już inny temat.