Wpis z mikrobloga

@michalkosecki:

= uwaga, kontrowersyjna i #niepopularnaopinia =

Pod względem patriotyzmu już przeszedłem na opcję lewacką którą w sztuce reprezentuje choćby pani Peszek czy Mozil, moje dzieci i tak będą żyły w otoczeniu Johnów, Katie i Hassanów więc mi jest obojętne czy wyjadę do Niemiec czy Niemcy przyjadą do mnie. Jeśli państwo polskie po 1989 ma tak wyglądać tak jak wygląda to błagam, niech ktoś na "to coś" napadnie z
p.....4 - @michalkosecki: 

= uwaga, kontrowersyjna i #niepopularnaopinia =

Pod wzgl...
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Ja nawet nie wiem co powiedzieć. Po prostu nie znajduje słów. Zawsze myślałem ze takie rzeczy dzieją się w Rosji, Korei, albo innym dzikim kraju a u nas może ze jest klimat trochę cebuli to jednak w miarę normalnie.

Najpierw w referendum nie odwołano Hanny, już wtedy słyszało się glosy ze na kartach uprawnionych do głosowania pojawiały się wszystkie rodziny jakie mieszkaly pod jednym adresem.

Smoleńsk, i fakt ze wrak jest
  • Odpowiedz
@Czarny_Klakier: O ile jeszcze 2 lata temu w razie zagrożenia rzuciłbym się na ratunek Ojczyźnie choćbym był na Antarktydzie to dziś gdybym nie mógł już uciec stąd to... stanąłbym bo stronie agresora. I już byłoby mi obojętne to, że "patryjoci" wymierzyliby wyrok, gdybym stanął w obronie tych gnid a te by się obroniły to nie potrafiłbym spojrzeć sobie w twarz. Historia, szczególnie współczesna pokazuje że to zdrajcy wychodzą najlepiej. Przerażające
  • Odpowiedz