Wpis z mikrobloga

#csgo Poniżej screen z myszkami, podkładkami, ustawieniami czułości DPI i rozdzielczości używanymi przez najlepszych graczy na scenie CS:GO (ofc nie wszystkich), bo jak naśladować to najlepszych, c'nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jak tam wasze ustawienia mireczki? Nadal czułość w grze na 9 i włączona akceleracja myszki? Nawet mi was nie żal xD
ssjfrytek - #csgo Poniżej screen z myszkami, podkładkami, ustawieniami czułości DPI i...

źródło: comment_cGZ4AoetKMn388jwNywnANht6Ij1RdP8.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: CRTk najlepszy : D

@daniel0707: @pifarek: Większość graczy gra na 4:3 bo do takiej proporcji jest przyzwyczajona - chodzi tu głównie o rozkład UI. W CSie akurat to co dzieje się dookoła jest nie istotne - liczy się tylko to co przed celownikiem, a to należy mieć duże - większość graczy jest przyzwyczajona do proporcji ze starych, mniejszych rozdzielczości. Pamiętam, że w CSie 1.6 rozdziałka
  • Odpowiedz
@pifarek: mi nie ucina, kumplowi na lapku ucina. To zależne od monitora chyba, a z tym polem widzenia to w sumie nie wiem. Nawet jeśli pole widzenia jest mniejsze to nie jest to w żaden sposób odczuwalne. Jak ktoś się zna to niech mnie poprawi :D
  • Odpowiedz
@pifarek: @ssjfrytek: Tak - na innych proporcjach pole widzenia jest mniejsze. Z naszych z tego co wiem to pashaBiceps się przerzucił na 16:9 czy 16:10, ale reszta została przy starym. Rozciąganie ekranu gry do krańców monitora jest zależne od ustawień karty graficznej i prosi grają na paskach z prawej i lewej strony.
  • Odpowiedz
  • 0
@ssjfrytek: spadłem ostatnio z LE, bo postanowiłem pograć po pijaku ;) A i ten, IPS 60hz i kosmiczny sens 3.8 przy 1350 dpi. A ty co, dalej gold nova master?
  • Odpowiedz