@sebastian380: masz malucha? :D To rzadki widok już dzisiaj, pewnie każdy do ciebie się uśmiecha, kiedy powoli przetaczasz się ulicami twojego miasta :P
@sebastian380: propsuje mocno, u mnie w mieście śmigają dwa maluszki w idealnym stanie z początku produkcji, robią większą furorę niż nowe bmw z salonu
@sebastian380: btw mój dziadek odkupił kiedyś od swojego znajomego Trabanta, żeby mieć jakiś samochód do "zadań specjalnych". I kiedy np jeździliśmy nim przez bezdroża na ryby, zawsze znalazł się ktoś, kto nam pomachał :)
@dropz: te z początku produkcji można już rejestrować jako zabytki z żółtymi tablicami, więc będą robiły jeszcze większą :) @t3m4: trabanty to już w ogóle bardzo rzadko spotykane w dobrym stanie :)
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
No, takiego auta chyba jeszcze pod tym tagiem nie było, więc czas na mojego #fiat126p #maluch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_OqE9OeSQ0LU16iEZ8VL7UEFgJF5SVAoy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@LordOfTheBananas: ja używam zawsze
@t3m4: trabanty to już w ogóle bardzo rzadko spotykane w dobrym stanie :)