Aktywne Wpisy

robert5502 +176

robert5502 +63
Dziewczyna chciała się wyrwać z patologicznej rodziny. Tymczasem wykopki zrobili sobie wolne z beczenia na #przegryw , #nieudacznik #pieklomezczyzn i juz po niej jadą i bóldupią, bo ktoś śmiał wpłacić parę groszy
Tfu..
#bekazpodludzi #patologiazewsi
Tfu..
#bekazpodludzi #patologiazewsi

No, jest kolejna wersja, tym razem wszystkie zaplanowane sekwencje są obecne, pozostały błędy i sterowanie dotykowe na androida :> .
https://0021dbf55e581d383a9ea35d20a9b65abe90bb88.googledrive.com/host/0Bw_fKeuG5AKRfno1WmdJRWFzNjBDd2k3azhuYmRjcnhoblRkZWh6Tllhd21xemNCeExqUHc/jotbwebplayer.html
Wołam kolejno: @TadeuszSynZygmunta @Wextor @to267224 @ihwar @Rezix @blisher i inni, jeśli kogoś pominąłem :> .
W sumie żeby ten błąd rozwiązać wystarczyłoby ustawić śmierć nie na dezaktywację navagenta tylko zresetowanie wartości do zera, a potem zniszczenie obiektu po paru sekundach. Ale działa dobrze :> .
Wiesz, nie miej mi za złe, ale ambitne rzeczy to jest nisza dla niewielu, można ją robić po godzinach jak brzuch pełny i spokój w głowie, więc wiesz :/ .
Komentarz usunięty przez autora
Zwłaszcza na portalu nerdów i stalkerów działających w ramach csi wykop. Jak się nie obrócisz, dupsko zawsze z tyłu :/ .