Aktywne Wpisy

MonazoPL +112
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
Czoso +196
Bawią mnie argumenty lekarzy "ale nie każdy zarabia 100k!".
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale

Dokładnie nad głową golema, którego ubiłem pod wcześniejszym wpisem znajduje się jego gniazdo.
Generalnie jest to twardy skurczybyk, ale to nie było dla mnie problem, bo bardzo lubię długie walki, trudnością jest jego atak specjalny - wyskok, którego nijak nie da się uniknąć, bo podczas lądowania z uderzeniem, wstrząs uderza Geralta. Nie skutkuje tu ani odskok, ani wybicie. Warto zawsze mieć nałożone quen.
Żeby łatwo uniknąć tego ataku, należy manewrować między drzewkami, gdy on wykonuje odskok, należy się odsunąć, podczas skoku on uderzy o drzewo i nie zada obrażań.
Walka długa i bolesna jeśli nie zna się powyższego tricku.
TROFEA
-Oczy krabopająka
-mniejszy zielony mutagen
PODSUMOWANIE
-Walka długa i ze słabym lootem, w skrzynce obok nie znajduje się praktycznie nic, co by zainteresowało gracza ze złożonym wiedźmińskim setem.
Jedyne co może zainteresować, to sztabka dwimerytu i receptura na północny wiatr.
#wiedzmin3 #w3primblog
źródło: comment_vhfTj69y6bhWa5KBvvMDog2SNC7jTc7Q.jpg
Pobierz