Aktywne Wpisy

Metylo +679
źródło: temp_file8777877168316916480
Pobierz
Po tej aferze #kpo coraz bardziej zaczynam nienawidzieć bogatych ludzi. Wszystko jest ustawione od początku na dzielenie ludzi na klasy; zwycięzców i roboli - zaczyna się od szkoły. Dzieci ładniejsze i bogatsze są bardziej lubiane przez nauczycielki. Te z prywatnych szkół jak demokratyczna, walfdorska itp. uczą się tego co je "jara" od początku. Przez co siłą rzeczy mają wiele lat doświadczenia w jednej dziedznie. Kiedy te z biedoty uczą się

Z tego co widzę często jeśli ktoś szuka portfela polecacie http://milerszyje.pl
Postanowiłem kupić owy portfel. Na start wysłali mi zły kolor no ale na plus naprawdę szybki kontakt i bezproblemowa wymiana. I trzeba przyznać że nowy wygląda świetnie. A jego grubość jest świetna wreszcie noszenie portfela nie jest dyskomfortem.
Używam go już z około miesiąc i chciałbym wydać swoją opinię na temat produktu. Przede wszystkim szorstie wnętrze w kieszeniach na banknoty naprawdę utrudnia ich wkładanie do środka. Nie da się tego zrobić szybko.
No i niżej macie wnętrze jak wygląda wewnątrz (dokumenty wyciągnąłem) i to jest największy zawód. Oczekiwałem ze trochę mi on posłuży wyglądają przy tym dobrze. Niestety tak się nie stało. Noszę go zawsze samego w kieszeni o nic go nie obdarłem. Reasumując jestem zawiedziony bo kupiłem ten portfel po to aby za pół roku nie szukać innego. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_Vdr65U9wL6YVDJ90LQ2SGKZtesErGByS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Większa część mirków nie zrozumie problemu z wyciąganiem banknotów z portfela. Pozostali zaś, są programistami za 15K, albo rekinami wolnego rynku i płacą tylko platynowymi kartami.
źródło: comment_8HMAiXaJtPFZByZcUZvwbNUdaNY3JEec.jpg
PobierzPodejrzewam, że lepszą jakość miałbyś, gdybyś zamówił portfel u osoby zajmującej się robieniem pasków do zegarków i innych rzeczy ze skóry. Ogłaszają się na forach.
źródło: comment_yHTnzI72gFaVS4jVeNlf6FXG9q5A330U.jpg
PobierzAlbo facet się nie zna albo świadomie kupił najtańszy materiał, może nawet sam malował żeby taniej było.
Komentarz usunięty przez autora