Wpis z mikrobloga

Spamuje tagi #apple #ios #osx #iphone #macbook bo zauważyłem że niektórzy o tym nie wiedzą.

Od jakiegoś czasu można pobrać już publiczną betą iOS 9 oraz OSX El Captian do której nie jest wymagane konto deweloperskie.

Co trzeba zrobić? Wchodzimy tutaj: http://beta.apple.com i klikamy w Sign Up/In
Gdy się zalogujemy, szukamy napisu "enroll" w który klikamy.
Dalej klikamy w button który się pojawi albo ręcznie kopiujemy wygenerowany kod w AppStore.

W przypadku iOS'a robimy tak samo, z tą różnicą że musimy wejść na stronę z urządzenia z iOS, kliknąć w "profile" i zatwierdzić chęć zapisania się do bety. Po zatwierdzeniu - update można pobrać w ustawieniach.

Gdyby coś nie działało to próbujcie kilka razy, wczoraj ledwo dało się wejść na stronę bo tyle ludzi sie zleciało (co zresztą widać też po wpisach na mirko) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

instalka się nie wysypuje

@adiqq: Niby nie ale apple jeszcze uprościł widok instalatora a raczej dodał odliczanie do normalnego ekranu ładowania i teraz nie wiadomo czy czekać czy za okno wyrzucić.
  • Odpowiedz
@tak__bylo: 9 też nie najgorzej, i nie wiem czy to tylko moje odczucie ale dużo wolniej zżera mi baterię przy tych samych appkach odpalonych co wcześnie na 8.4

Używany od 7, jest 02:10 a na wyświetlaczu prawie 70%. Cały czas wifi, net, bt itp. włączone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz