Aktywne Wpisy

daeun +274
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
źródło: temp_file2653635524481855561
Pobierz
qew12 +44
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
źródło: temp_file266814270078082570
Pobierz

Po uruchomieniu "konstrukcji" ESP8266 się dość dziwnie zachowuje. Czasem napierdziela po Tx jak szalone, a czasem milczy. Po resecie przedstawia się takim komunikatem:
Ai-Thinker Technology Co. Ltd/
invalid
Więc zakładam, że baudrate jest ok. Niestety to jedyne jego słowa. Po jakichkolwiek komendach (AT, AT+RST czy AT+GMR) odpowiada tylko kilkoma kropkami.
Próbowałem flashować (wg. tej instrukcji) ale niestety tool nie wykrywa ESP.
Macie może jakieś wskazówki? Googlałem oczywiście za tym błędem, ale nic nie pomogło :(
źródło: comment_OXMUKSO7w5RDWpqWNbspDJvmc7KWmt4o.jpg
PobierzA tak na serio, to z ciekawości sprawdziłem jakie ograniczenie ustawione i przy zwarciu daje ~1.5A.
@zdebel: tak. próbowałem różnych kombinacji - tych "środkowych" pinów, wiszące i podpięte, ale nic nie pomagało.
Choć teraz przy każdej odpowiedzi dodaje "busy". Ehh.. Zawsze #!$%@? coś :(
chodzi o to, żeby zrobić pusty szkic i nie korzystać z softwareSerial?
źródło: comment_e8NnrcIBLTItHvVwzoot1lkfiODFzYF0.jpg
PobierzAle małymi kroczkami.. powolutku..