@maczeta_krakow: Głupio mi się tu teraz mądrować, ale tak, można wejść na magazyn (bo to jest taki jakby ostatni etap dla klientów - idziesz przez cały sklep, spisujesz numerki, a na koniec zaliczasz magazyn i odbierasz co tam sobie upatrzyłeś). Bejca jest, nawet całkiem fajna.
@maczeta_krakow: Z tym to też wpadkę zaliczyłem, ale już nie tak spektakularną. Zmówiłem 10 hot dogów (bo już wiedziałem ze strony wykop peel - że trzeba je zamówić). Moi synowie uwielbiają musztardę, więc już się cieszą. I wtopa taka że ja te hot dogi zabrałem w dłoniach - i tak niosłem do rodziny, ślad swój znacząc korniszonami - a tu się okazuję że są tam jakieś tacki niby. A i
@crackhack: Nie ma żadnego problemu - przynajmniej w Bydgoszczy. Kierowałem się doświadczeniem z innych sklepów - zobaczyłem kasy - to logiczne ze trzeba wejść za linię kas - po zakupy (jak w Tesco) - i wszedłem ;).
I tak już ciężko masz mieszkając w #tyfusowo a.k.a #brzydgoszcz
ja śmiechłem, łap plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmówiłem 10 hot dogów (bo już wiedziałem ze strony wykop peel - że trzeba je zamówić). Moi synowie uwielbiają musztardę, więc już się cieszą. I wtopa taka że ja te hot dogi zabrałem w dłoniach - i tak niosłem do rodziny, ślad swój znacząc korniszonami - a tu się okazuję że są tam jakieś tacki niby. A i