Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Taki przykład co do wyborów- mam misję żeby dostać się do zamku żeby oddać pewien artefakt lordowi. Można wejść albo wykonując jedną z dwóch misji dla strażnika przy bramie, przebrać się za strażnika i wejść głównym wejściem, wspiąć się na palisadę albo przekraść się uliczką. Każdy sposób wymaga innych statystyk, ja się rozwijałem pod perswazję za którą odpowiadają 4 różne statystyki (!) więc wybrałem misję negocjacji z bandytami. Wziąłem pieniądze na okup, ale dzięki temu że jestem członkiem Gildii Złodziei to przekonałem mojego mistrza że bandyci z innych terenów to dla nas zagrożenie więc zabili ich dla mnie, jednocześnie dostałem cały okup dla siebie i dostałem dostęp do zamku.
A to jest tylko jedna z wielu ścieżek jednej klasy (jest ich 6 i każda zaczyna grę inaczej). Podczas weekendu pogram "trochę" więcej to skrobnę jakąś minirecenzję, na razie czuję że to jest dla mnie gra idealna. Z Pillars of Eternity zrezygnowałem przez system walki który mnie irytował, tutaj po dwóch godzinach gry i wykonaniu kilku zadań jedyna walka jaką miałem to tutorial jeśli nie liczyć kilku "przygód" np gdy oszuści zwabili mnie do opuszczonego budynku.
Aha, no i nie ma spolszczenia a tekstu w grze jest masakrycznie dużo, więc dla niektórych może to być barierą bo opisy są tutaj niczym ze staroszkolnych RPG.
#ageofdecadence #gry #rpg #crpg
EDIT: Dobra widzę że ta gra ma demo wow . To zaraz sprawdzam.
Militiades? Jesli go nie zabijesz to zostaje twoim "partnerem" i daje kilka bardzo ciekawych questów. Ale to droga dla postaci nastawionych na walkę.