Dobra, dobra ale rodzi się pytanie. @m__b: czy szykuje się jakiś gadżetowy sklepik wykopu? Kubki długopisy, smycze nowe koszulki? Czy na razie kosteczka powstała w ilości 1-2 i chwalicie się, żeby nam smaka narobić?:d
@Elfik32: 16 lat mieszkałem minutę piechotą od kościoła, teraz mieszkam 2 minuty... nigdy w niczym mi to nie przeszkadzało, a nawet było plusem, jak jeszcze do niego chodziłem, bierzmowanie i takie tam albo msze przed zakończeniem roku w technikum - cała klasa się tam zbierała, a ja miałem bliziutko. Widok na kościół nie przeszkadzał też w piciu browarów na ławce, a w dzieciństwie na jego sporym placu często jeździło się na
Wbrew pozorom bicie dzwonów nie przeszkadza (przynajmniej tak było w tym przypadku), a teraz mi rano nawet pomaga, bo upewnia mnie i przypomina, że jest już np. 7:30 i trzeba wstać :)
Wyjątkowo celna analiza obecnej sytuacji światowej. Krótko mówiąc Rosja znacząco się umocniła, Europa nie ma nic a Amerykanie prawdopodobnie nas zostawią na rzecz odejścia na Pacyfik. #wojna #ukraina #wojsko
A co do kostki - taka metoda podejmowania decyzji przez administracje dużo wyjaśnia ;)
Proponuje rozdać gadgety wszystkim bordowym, albo przynajmniej połowie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora