Aktywne Wpisy
smutny_login +13
najgorsze jest to że mam prawie 31,5lvl i mam ochotę wylogować się z życia
co z tego że mam:
- 1,88m wzrostu
- zawód który podobno jest dobry
- około 22-25k miesięcznie oszczędności
- zero kredytów, długów, zobowiązań
skoro mam krzywy ryj i nie umiem rozmawiać z kobietami - w moim przypadku już po prostu za późno na poprawę, czas minął, game over dla mnie.
Przygoda z założeniem konta na #tinder pokazała
co z tego że mam:
- 1,88m wzrostu
- zawód który podobno jest dobry
- około 22-25k miesięcznie oszczędności
- zero kredytów, długów, zobowiązań
skoro mam krzywy ryj i nie umiem rozmawiać z kobietami - w moim przypadku już po prostu za późno na poprawę, czas minął, game over dla mnie.
Przygoda z założeniem konta na #tinder pokazała
mial85 +9
Toczę o to spór z niebieskim od 2 lat.
Otóż- czy trzecie te ogórasy w drobny mak zalewacie octem i słodką śmietaną czy kroicie w plasterki i zalewacie kwaśną śmietaną doprawiajac tylko pieprzem i solą?
#gotowanie
#gotujzwykopem
#pytanie
#mizeria
Komentarz usunięty przez moderatora
U mnie - w plastry raczej grubsze, śmietana 18% sól i pieprz
U zony - starte w #!$%@?, do tego jakas rzadka smietana, chyba jakies mleko czy cos, cukier i sok z cytryny. Jak jestem u teściów to grzecznie odmawiam bo mi sie #!$%@? cofa :D
MIZERIA OMOMOMOMOOO! :)
Ogórek w plasterki i posolić, w kubku zrobić śmietanę 12 lub 18 z odrobiną cukru i pieprzu, odlać wodę z ogórków, zalać śmietaną, #!$%@?ć, smacznego. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
plasterki ogórka
sol i pieprz
30 minut
zalać śmietaną
1 dodaj do mizerii słodkiej śmietany.
2 o kurde! za słodkie.
3 zakwaś octem dla równowagi
#logikatwojegoniebieskiegopaska
Co XD Toż to profanacja! Powinni takiemu kucharzynie odebrać lincencję na wchodzenie do kuchni :P
@Krankola: ta wersja jest prawidłowa.
:D
@Krankola:
@radosss: Fakt jest taki, ze na Kaszubach dodaje sie zarowno cukru, octu jak i soli. Co nie zmienia faktu, ze jest to obrzydliwe
@Marbarella: Ja też, w Grecji. To się nazywa tzatziki (pic rel) ale na pewno nie jest to mizeria.
@Krankola: a skąd jest Twój niebieski? U mnie w rodzinie (Kraków) też nigdy nie robiło się takiej mdłej mizerii, zawsze była odrobinka octu.