Wpis z mikrobloga

@Delus: @eNeSeX: Wiadomo że fake, tylko dziwi mnie, że mają zarejestrowaną spółkę w chinach, dołączają INVOICE i działają, mimo, że to nielegalne. Skąd mają invoice i całkiem okazyjne ceny czasem niższe niż na aliexpress ?
  • Odpowiedz
@PlacekBananowy: Nie wiem dokładnie, źle to ująłem. Na ich stronie można znaleźć informacje, tylko dziwi mnie to, że nie ma nic więcej podanego oprócz
Adres:

Szch Co. Ltd

Taojin dong
  • Odpowiedz
@PlacekBananowy: Dają zniżki za unboxing. Rejestrowane w chinach a wszystkie dane kontatkowe + bankowe są w Polsce + wklepany adres nie wyszukuje nawet google maps ( ͡° ͜ʖ ͡°) s-------y
  • Odpowiedz
@KRULL: A widziałeś instagrama u nich? Większosć butów wykonana jak tandeta z bazaru widać to od razu... żaden z nich nigdy w chinach nie był, siedzą po piwnicach i jedyne co robią to na Twoje imię i nazwisko zamawiają u podróbkarzy buty
  • Odpowiedz
@KRULL: z tego co się orientuje to tam jest normalnie granica (tak jak z Makau) i trzeba mieć wizy. W części spraw HK ma autonomie, ale też jest w jakiś sposób powiązany z ChRL. Nie wiem czy na zasadzie jak kiedyś kolonie, czy obecnie UK z Kanadą czy Australią. Niemniej na pewno nie jest to zwykłe miasto w ChRL.
  • Odpowiedz