Wpis z mikrobloga

@Rezix: Wystarczy 3h dziennie ale systematycznie i z glowa :P
Spoko post, licze ze docisniesz to bardziej jeszcze i moze znajdziesz fuche w branzy i bedziesz zadowolony :P
  • Odpowiedz
@sortris: Ja też :)

PS:

@loczyn: No sporo jeszcze docisnąć muszę. Ale póki co jakiegoś parcia nie mam. Póki co mam swoje studia, a rysowanie po szkole. Wiadomo, wcześniej się zdecydowałem na programowanie i Informatykę, ale nie wiem czy będę później to
  • Odpowiedz
@Rezix: Pozdrawiam i gratuluję. Ja nie potrafię sobie z paroma hobby poradzić,
a Ty nauczyłeś się rysować, grając na gitarze.
Programując.
I to jeszcze w Niemczech.

Noch etwas? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kolak68: Kwestia dyscypliny.

Kiedyś oglądałem seriale, filmy, grałem w gry, przeglądałem reddita/wykopa kartkując kolejne strony.

Jeżeli sezon serialu ma 12 odcinków, a każdy to jedna godzina... Czyli przez 5 sezonów nad serialem spędziłem 60 godzin. Wtedy sobie zdawałem sprawę jak bardzo tracę
  • Odpowiedz
@Rezix: Masz dużo na głowie, większość nigdy nie będzie doskonalić chociaż jednej z paru dziedzin którymi Ty się zajmujesz. Ja muszę jakoś wykop/reddit ograniczyć,żeby być bardziej produktywnym.

Jakoś mnie to rozprasza cholernie, gubie wątek i zatapiam się w #prokastrynacja
  • Odpowiedz
@Rezix: szczerze, sam zacząłem się przykładać bardziej do ćwiczenia rysunku i widać efekty już po kilku tygodniach pracy.

miło się czyta coś co pokazuje jak ktoś się rozwija tylko dzięki swojej woli, zapałowi i pracy nad daną dziedziną:)
  • Odpowiedz