Aktywne Wpisy

midnight +73
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

InnyWymiar90 +40
źródło: temp_file8407237754470735332
Pobierz

Dziś weterynarz stwierdził guza śledziony. Ucisk na organy wewnętrzne powodował ból, który uniemożliwiał mu chodzenie, oraz brak łaknienia. Od razu wykonano operację, podczas której wycięto śledzionę razem z guzem. Okazało się, że guz był tak duży (9 cm średnicy) i zaawansowany, że był dosłownie w przeddzień pęknięcia, co skończyłoby się śmiercią z wykrwawienia. Udało się, ale mój przyjaciel leży bez sił.
Proszę, trzymajcie kciuki, bo mam w zasadzie tylko jego. I od wielu lat towarzyszył mi w różnych momentach życia i nawet w tych najgorszych jego merdanie ogonem potrafiło rozwiać największe smutki. Choć wiem, że z racji wieku muszę się liczyć z najgorszym, to nie wyobrażam sobie życia bez niego.
#psy #pokazpsa #truestory #feels
źródło: comment_4KENM2p3CUcoSFpwrPl0QkBb9yiIErbT.jpg
PobierzMam bardzo podobną suczkę, która też jest dla mnie bardzo ważna. Nawet tak samo wyciąga tylne łapki jak się cieszy :)
Trzymam kciuki żeby wyzdrowiał. dobrze że w porę ogarneliscie tego guza. Daj znać jak z nim.
źródło: comment_DsubJMzgdm02taNs4ZBEKEUQ0qaRRqaC.jpg
Pobierz