Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyniel: lubię ostre jedzenie, lubię samemu hodować roślinki. Mam fajną cytrynkę, a herbata z jej owocem była pyszna (chociaż radość z tego, że rośnie i pięknie się żółci - większa) :)
Czerwony :)
  • Odpowiedz
@Xardasim: nie jedz tego, zrób sambal albo olej, albo chociaż zasusz i zmiel, na dłużej wystarczy. Ewentualnie przy krojeniu kawałek spróbuj, jak chcesz zaspokoić ciekawość ;-)
  • Odpowiedz
@dyniel: Na pewno chociaż spróbuję jak mi ten kwas wyżera język, czekam tylko na okazję żeby nie robić tego sam w domu bo to bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°) lepiej jak są koledzy i mają się z czego pośmiać ( )
  • Odpowiedz
@janusz0: W tym gatunku papryka wygląda trochę jak taki kwiat, poznasz po tym że ma jakby pyłek na sobie. Jedna z moich ulubionych, mało kto wie że najwięcej smaku rozpuszcza się w tłuszczu, nie w wodzie. Możesz zaskoczyć rodzinę robiąc im ciastka paprykowe.
  • Odpowiedz