Klient wysłał do nas płytę z xboxa do regeneracji. Niby wszystko spoko ale wysłał ją uwaga... w kartonie po butach a w środku nawalone tyle folii bąbelkowej, że można nią wyłożyć kilka kolejnych paczek dla klientów.
Dzisiaj dzwoni że płyta dotarła do niego i działa ale - GDZJE JEST MUJ KARTUN KCE GO Z POWROTEM!!!!!11
Ogólnie #gownoburza taka przez telefon że do teraz boli mnie głowa. Skończyło się na tym że natychmiast mamy odesłać jego karton z powrotem inaczej idzie na policję.
Co mamy robić? Odpowiedź z największą liczbą głosów wygrywa i wrzucimy zdjęcie.
@xgamecenter_pl: no nie wiem? Może oddać karton z powrotem? W ogóle bądź co bądź ale karton jaki by nie byl jest jego własnością. Nigdy mi się jeszcze nie zdażyło aby ktoś zmienił karton od wysyłki. Wysylalem drukarkę, kindle, laptop (tu mnie uprzedzili że wróci w innym kartonie) i zawsze wracało w tym samym kartonie.
@Marellion: chodzi o to że klienci przysyłając płytę do regeneracji płacą 15 zł. W tych 15 zł wliczony jest koszt wysyłki zwrotnej do klienta. Wysłanie takiego kartonu to już gabaryt B na poczcie - sam klient za wysyłkę tego zapłacił 14,20. 99% osób jednak przysyła w zwykłej kopercie i taka też informacja widnieje na naszej stronie w opisie procedury wysłania gry do nas.
@xgamecenter_pl: tak bardzo opakować, o----ć taśmą, można nawet zabetonować (był kiedyś taki reportaż z tworzenia podobnegoprezentu) i wysłać mu. Niech rozpakowuje ;)
@xgamecenter_pl: Wypełniacz. Dowalcie największe pudło jakie możecie, wsadźcie do środka ten karton po butach i dojebcie tyle piankowych kulek ile możecie. Albo lepiej, owińcie jeszcze pudełko stretchem i powrzucajcie do środka też trochę pourywanego stretchu żeby się piankowy wypełniacz do niego przykleił i jak będzie rozpakowywał, to mu się ten wypełniacz rozsypie. Piankowe kulki to największy c--j spośród wypełniaczów. @Marellion: Karton jest elementem logistycznym i nie musi być
Dzisiaj dzwoni że płyta dotarła do niego i działa ale - GDZJE JEST MUJ KARTUN KCE GO Z POWROTEM!!!!!11
Ogólnie #gownoburza taka przez telefon że do teraz boli mnie głowa. Skończyło się na tym że natychmiast mamy odesłać jego karton z powrotem inaczej idzie na policję.
Co mamy robić? Odpowiedź z największą liczbą głosów wygrywa i wrzucimy zdjęcie.
#heheszki #kiciochpyta #pytanie #czystyubaw
Co zrobić?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_SfAAXsUn05n3JoTUqTgfwYUDSNNc33rF.jpg
Pobierz@xgamecenter_pl: co xD
pronto było dla skali
źródło: comment_jCAHGsgxZ1aVf838ZsxYHgNo1aCeEIvn.jpg
Pobierzźródło: comment_fpPw81U3x5V8JLLWmuKVt6O58Fzb2KYG.jpg
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
99% osób jednak przysyła w zwykłej kopercie i taka też informacja widnieje na naszej stronie w opisie procedury wysłania gry do nas.
@Marellion: Karton jest elementem logistycznym i nie musi być