Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +283
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Może wstyd przyznać, ale nigdy tam nie byłem, bo zawsze uważałem, że na zwiedzanie Polski przyjdzie czas na emeryturze. Spróbuje w tym roku się tam wybrać. ;-)
źródło: comment_K0QKROQho0yXWzG6Ifx7tLljlG9pjplI.jpg
Pobierz@Jarython: Koniecznie! Ja tam muszę wrócić czym prędzej;)
Tater na zdjęć tej jakości nie widać i tak, ale są jak na dłoni. Dlatego dobrze podjechać z Knurowa, bo od Ochotnicy nic ciekawego nie ma.
źródło: comment_8bW3XojZwl6Wrp9Ou4eCep5FpmBqHdmx.jpg
PobierzAż sobie sprawdziłem ten Knurów i się prawie ucieszyłem, że to niedaleko...
jedne z lepszych terenów od Rabki-Limanowej w dół, od szosy po mtb.
I tak blisko krk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten podjazd bywa często na trasie Małopolskiego Wyścigu Górskiego, więc KOM-y tam mają konkretni kolarze. A widoki faktycznie są super, ale polecam przy zjeździe w stronę Tylmanowej odbić i podjechać jeszcze do Studzionek (2 km, chyba 13% średnio), tam są jeszcze lepsze.
@wspodnicynamtb: ale warto przy takich info byłoby zarzucić śladem, mapką, a także oczywiście wspomnieć w którą stronę najlepiej jechać, by widzieć fajne widoki :) .
Ach, no i jak z ruchem samochodowym tam?