Szukam mema hejtującego JavaScript. Tam było chyba po angielsku na nim napisane coś w stylu "tak się czuję jak muszę pisać w JavaScripcie" (albo "jak przesiadam się na JavaScript") i w tle dzieciak, któremu leci gil z nosa.
@mk321: Swoją drogą, ziomek z tego obrazka niezbyt trafnie sobie to wyobraził. W rzeczywistości, JS został stworzony przez bardzo kompetentnego kolesia, może wręcz geniusza. Tylko ów koleś musiał to zrobić w 10 dni...
(A tym kolesiem był Albert Ein... znaczy się: Brendan Eich)
@robercik101: jak będzie przepełnienie programistów, to będą płakać, że pracy nie będzie. Jak będzie przepełnienie informatyków, to będą płakać, że pracy nie będzie.
Masz pomysł jak to rozwiązać?
Ja też nie. Ale na razie praca jest i to nawet przybywa.
@robercik101: dobry pomysł ;) Już nawet istnieje Komitet Kryzysowy Humanistyki Polskiej. Trzeba popierać działalność. Pewnie niedługo rząd zajmie się dbaniem o miejsca pracy dla informatyków ( ͡°͜ʖ͡°)
Gorzej tylko jak pójdzie za bardzo w drugą stronę i wezmą wszyscy programistów z Indii.
Wrzucalem dzisiaj filmik rozebranej kobiety ktora dumnie terrorysci z Palestyny wiezli na tyle ich auta z polamanymi rekoma i nogami, okazalo sie ze to obywatelka Niemiec ktora byla akurat w Izraelu na urlopie i spotkal ja niespodziewanie Islamski swiat. #izrael #palestyna #wojna #terroryzm
Szukam mema hejtującego JavaScript. Tam było chyba po angielsku na nim napisane coś w stylu "tak się czuję jak muszę pisać w JavaScripcie" (albo "jak przesiadam się na JavaScript") i w tle dzieciak, któremu leci gil z nosa.
(załączony obrazek ma podobny wydźwięk)
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą, ziomek z tego obrazka niezbyt trafnie sobie to wyobraził. W rzeczywistości, JS został stworzony przez bardzo kompetentnego kolesia, może wręcz geniusza. Tylko ów koleś musiał to zrobić w 10 dni...
(A tym kolesiem był Albert Ein... znaczy się: Brendan Eich)
Nieogarnięty amator to zaprojektował PHP-a.
@mk321: poprawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak będzie przepełnienie informatyków, to będą płakać, że pracy nie będzie.
Masz pomysł jak to rozwiązać?
Ja też nie. Ale na razie praca jest i to nawet przybywa.
Mam
Już nawet istnieje Komitet Kryzysowy Humanistyki Polskiej. Trzeba popierać działalność.
Pewnie niedługo rząd zajmie się dbaniem o miejsca pracy dla informatyków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej tylko jak pójdzie za bardzo w drugą stronę i wezmą wszyscy programistów z Indii.