@zaorany_1: Jak garnek z aluminium, to nawet można razem z garnkiem stopić w tyglu przed odparowaniem. Nie trzeba będzie dzięki temu domywać garnka z resztek tej pomidorowej czy czego tam po obiedzie.
@AmonGoeth: Proponuję przesączyć zupę na lejku Buchnera pod próżnią, w ten sposób zachowasz więcej wartości odżywczych, niż to @zaorany_1 proponuje w swoim procesie.
@AmonGoeth: o jaki ja jestem wielce hardkorowy smakosz! potrawka musi być ostra> PODKRESLAM: OSTRA! nie jakies tam paryczki chilli tylko odłamki szkła! tak żeby przyłyk krwawił!
@AmonGoeth: pamiętam jak kiedyś z kumplem odgrzewaliśmy sobie lazanię z biedry, a że po browarku to apetyt wzmożony max. Zrobiła się i kumpel #!$%@?ł ją na podłogłę, myślałem że się popłaczę. CO ZA HISTORIA.
#gotujzwykopem #tyleprzegrac
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@sirgorn:
@Shunkmanitu: to nie jego zdjęcie, lata po internetach od bardzo dawna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AmonGoeth: klamczuszek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
głowa do góry, jutro też jest dzień!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu