@Pan_wskazowka: tak dobrze to mi nie życz bo i tak w to nie uwierzę. Ale tupet masz muszę przyznać po tym wszystkim co naprodukowałeś się tutaj o shitach jeszcze dalej się wynurzasz. Wielu już by nie miało odwagi.
@pawlo74: Stary - tylko profit się liczy dla mnie w tym momencie.Poza tym rynki nie zmieniają się z dnia na dzień, to proces. Ja cały czas jestem na plusie i się cieszę. Zarobiłem dużo więcej niż zarobiłbym trzymając tylko btc. W tym momencie btc jest najlepsze do przechowania kapitału ale najwięcej zyskać można na altach. Ja nie mam olbrzymiego kapitału który muszę chronić, wolę nim pracować bardziej ryzykownie i póki co
Ale tupet masz muszę przyznać po tym wszystkim co naprodukowałeś się tutaj o shitach jeszcze dalej się wynurzasz. Wielu już by nie miało odwagi.
Ja cały czas jestem na plusie i się cieszę. Zarobiłem dużo więcej niż zarobiłbym trzymając tylko btc.
W tym momencie btc jest najlepsze do przechowania kapitału ale najwięcej zyskać można na altach. Ja nie mam olbrzymiego kapitału który muszę chronić, wolę nim pracować bardziej ryzykownie i póki co
@Pan_wskazowka: ja nie dopuszczam?!!! Ja modlę się o to, żeby spadł. Nie pisz nic więcej bo się pogrążasz.