Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nofink: Wprowadza się 2 chłopaków. Wydają się w porządku. Zresztą mam silne podejrzenie, że mirkują, bo pytali czy internet nie laguje a jeden ma kuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grzesiek4: Stary, to i tak masz dobrze, ze się jej pozbyłeś. Ja się z taka użeram od Września i muszę jakoś z tym żyć. Hiszpanka lvl.37! pretendujaca do gry na gitbasie (około 22-23 zazwyczaj), ale kaleczy jak pies z kulawa noga. Do tego rozkręca ogrzewanie na chacie na 72 stopnie tak,ze mój pokój to sauna. Chodzi wiecznie w 3 swetrach i jej ciągle zimno.(dla ścisłości ogrzewanie gazowe z pieca typu
  • Odpowiedz
@inwalida: Bo właściciel wynajmuje całe mieszkanie a nie pokoje, to raz. A dwa to wole sobie znaleźć sam kogoś kto mi przypasuje niż żeby właściciel mi wstawił kogokolwiek.

• Odpowiedz
@keyah: i feel you bro, o swoich perypetiach mieszkaniowych moglbym napisac ksiazke, wlasnie jestem w trakcie pozbywania sie psychicznie chorej dziewczyny, ktora rzuca nozami i meblami po mieszkaniu jak ma gorszy dzien. Ile takie rzeczy zdrowia kosztuja zrozumie tylko ten co sam to przezyl.
  • Odpowiedz
@keyah: wiem co czujesz. Ja na #emigracja przez 5 lat mieszkałem z losowymi randomami (80% patole) w ilości ok 10-25 osób na jednej chacie czasami po 4 na pokój. Przez te lata przewinęła sie dobra setka lokatorów (wszystko przez pośredniaka). Ulżyło mi gdy wynająłem własne mieszkanie. Nigdy tam nie wrócę...
  • Odpowiedz
@keyah: Nie zazdraszczam, jak nadszedł dla mnie czas na upragnioną wówczas wyprowadzkę z akademika po skończeniu studiów miałem okrutne lęki przed tego typu p--------i. Na szczęście trafiłem na normalną, nieinwazyjną współlokatorkę i właścicieli którzy zjawiają się dosłownie raz na miesiąc po hajsy.
  • Odpowiedz
@keyah: ej stary po miesiącu takich awantur o bzdety, na dodatek bezpodstawne, sam bym się skumał z właścicielem, żeby ją w---------ć. A jakby odwalała takie numery przy wyprowadzce, że jakieś oświadczenia to bym jej powiedział prosto z mostu, 2 rozwiązania:
- zabierasz w ciągu 30 minut stąd swoje rzeczy, oddajesz klucze, odbijam sobie rachunki z kaucji, resztę Ci oddaję i w----------z,
- nie zabierasz swoich rzeczy, masz obowiązek płacić za
  • Odpowiedz