Wpis z mikrobloga

#rozdajo

Niby nie ma u mnie cebuli motzno - ale jakoś tak wyszło, że w ostatnim roku udało mi się wygrać kilka razy #rozdajo - chyba w szczęśliwym czopku jestem urodzony ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dziękuję między innymi: @artos (chyba w sztumie teraz), @AntoniRysuje, @3DM_LiveWallpapers, @cebula_online.

No to czas przejścia do rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę, że nadszedł czas na moje pierwsze #rozdajo.
Pół roku temu zamówiłem online saye do bookena (taka pochwa do miecza) - a miły sklep pomylił zamówienia i wysłali mi rękawice bokserskie.
Szybko naprawili błąd - przysłali właściwy towar - ale pomimo kilkukrotnych prób kontaktu ze sklepem nie dostałem od nich numeru listu przewozowego na zwrot.
Rękawiczki leżą i się kurzą - ja mam ręce jak złodziej podolski, a może by się komuś przydały ( ͡° ͜ʖ ͡°) - rozmiar 5dan z tego co widzę - tak więc na małe łapki przeznaczone.
Tak więc jeśli ktoś ma małego wojownika w rodzinie, ewentualnie niewielkie łapki to zapraszam do losowania.

Zielonki zarejestrowane przed 02.05.2016 też biorą udział.

Wyniki w czwartek 5.05.

RageH - #rozdajo

Niby nie ma u mnie cebuli motzno - ale jakoś tak wyszło, że w ost...

źródło: comment_uFjH1h9A2veXS7DO0uxpIP1iGJT4t3ah.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Robrt7991: Czyli jak jedziesz komunikacją miejską z kupionym biletem, a ktoś jedzie bez biletu, czyli de facto rucha takich jak Ty (bo jeździ na Twój koszt), to rozumiem, że mu przyklaskujesz? Ja nie lubię, jak ktoś pasożytuje.

Prawo to prawo i powinno się do niego stosować. Nie twierdzę, że to prawo jest mądre, ale póki jest...
  • Odpowiedz
@Para_Dygmat: Co tracę na tym, że ktoś nie zgłosił pseudoloterii z wygraną wartą mniej niż kilkadziesiąt złotych? XD w jaki sposób op na mnie w tym momencie pasożytuje? Trollujesz srogo, już Cię nie karmię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz