Aktywne Wpisy

Clermont +117
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

KingaM +35
Kolego który nabazgrales mój nick z wykopu na mojej szafce w #pracbaza, może tak byś się przedstawił lub zagadał? Trzeba czegoś więcej by mnie przestraszyć

źródło: comment_E5jWHIYcD5r1NxL0f1muL8Q3JnvEiAKG.jpg
Pobierz@Selene: Bo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jasik123: Całkiem nieźle. Lubię takie sterylne klimaty.
Jeśli robisz w kuchni coś więcej, niż kawę, to będzie trzeba latać z płynem do mycia szyb dwa razy dziennie, żeby to dobrze wyglądało ( ͡° ʖ̯
źródło: comment_N9ajaqzvcK6X8JrxUSYVzhn3T6NBbXlC.jpg
Pobierz@UowcaTroli: ... bo latanie ze ścierką nie ma końca.... no chyba, że w kuchni gotujesz jedynie wodę na herbatę.( ͡º ͜ʖ͡º)
Biel jest bardzo efektowna, ale niepraktyczna. Z czasem żółknie. Poza tym, ta kuchnia jest dla mnie "zimna"... nie ma klimatu... ale jak kto woli.( ͡º ͜ʖ͡º)
@Selene: Może lakier żółknie. Folia
@UowcaTroli: Żaden argument. Przecież nie napisałam, że nie da się ich utrzymać w