Wpis z mikrobloga

@ElliotArc: Dobrze, że miałeś zamknięte drzwi, bo pan zapewne chciał ową maślanką uraczyć wnętrze Twojego samochodu. A to byłoby trudne do usunięcia. I śmierdzące.

Swoją drogą niezły patafian.
  • Odpowiedz
@ElliotArc: skoro wystarczyło już nawet nie wysiąść, ale okno uchylić i zapytać - może było z tego skorzystać, zamiast pisać na wykopie gdzie na 99% tego nie przeczyta...
  • Odpowiedz
@ElliotArc: na z-------h ludzi trafisz niestety wszędzie. Mojego brata kiedyś jakiś psychol gonił z maczetą po stacji benzynowej - nie ma pojęcia czym mu zawinił, w życiu go na oczy nie widział.
  • Odpowiedz
Jednak teraz siedzi w mojej głowie #pytanie - po co? Co ci, kierowco z białej ciężarówki, dało to, że przyozdobiłeś mi samochód?

@ElliotArc: Pewnie coś źle zrozumiałem... Aczkolwiek czemu nie zapytałeś go w 4 oczy co on o--------a?
  • Odpowiedz
@Jakis_ja: Znajomi zawsze się ze mnie śmieją, że za każdym razem zamykam drzwi od razu po odpaleniu auta. "Czego się tak zamykasz? Napadnie cię ktoś po drodze czy co?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@robertx: Wszystko bierzesz tak na poważnie? Pewnie jesteś duszą towarzystwa ;)
A odpowiedź na twoje pytanie jest tuż nad twoim komentarzem:

bo pan zapewne chciał ową maślanką uraczyć wnętrze Twojego samochodu. A to byłoby trudne do usunięcia. I śmierdzące.

Poza tym widzisz sens wdawania się w dyskusję z amebą? Ja nie. A skrzyżowanie, środek głównej ulicy to jednak nie jest dobre miejsce na polemizowanie z takimi jednostkami. On miał jakiś
  • Odpowiedz
@ElliotArc: telefon, zdjęcie, zdjęcie rejestracji, zdjęcie twojego samochodu, od razu dzwonisz na policję i informujesz go o tym, że jak odjedzie to jedziesz za nim i cały czas będziesz podawał policji swoją lokalizację gdzie mają przyjechać. Takich trzeba stanowczo ostudzić, dostałby mandacik i miałby efekt swoich działań.
  • Odpowiedz
@mar111cin: Wiem, ale szczerze - nie warto. Przynajmniej nie w tym przypadku. Auta jako tako nie tknął, nie kopał, nie nawalał, nic oprócz tej maślanki, więc szkoda zamknęła w 2 złotych za myjnie. A w pracy? "Sorry, szefie, ale miałem pościg za facetem, który oblał mnie maślanką" ( ͡ ͜ʖ ͡) Gdyby rzucał się nieco bardziej to co innego, a tak to tylko głupi frustrat.
  • Odpowiedz
@mar111cin: Czuję się obserwowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślałem, że kamera uchwyciła więcej - nie przyszło mi wtedy nawet na myśl, żeby ją obrócić. Stwierdziłem, że za bidny film na wykop - ludzi nie widać, krew się nie leje - nuda Panie :p
  • Odpowiedz