Aktywne Wpisy

Misaka +325
Adek1243 0
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

1. Nie spamuj tagiem. Mnie nie obchodzi, że zarywasz wieczór bo piszesz coś w Javie i nawet nie piszesz co.
2. Jak masz problem z kodem to wrzuć ten kawałek kodu. Jak pytasz o dziwne rozwiązanie problemu to napisz co w ogóle chcesz zaimplementować. A nuż twoje rozwiązanie (twój kod) można zastąpić prostszym i ładniejszym.
3. Pisz tag języka. Nie znam PHP i nie chcę o nim czytać, znam Javę i w tej chętnie Ci pomogę.
4. Parę godzin temu ktoś zapytał o komunikator w Pascalu. Warto napisać specyfikację co taki komunikator ma realizować, po jakim protokole. A nuż ktoś podsunie jakieś rozwiązanie niekoniecznie dla tego języka.
5. Może najpierw poszukaj w internecie jak masz problem zamiast pytać tutaj o podstawy podstaw.
#programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ogarniam was. To jest wykop, mikroblog. Nie widzę nic złego w tym, że ktoś napisze że coś tam sobie robi, że "zarwał noc" itd.
jak sama nazwa wskazuje to jest mikroBLOG. Więc nie chodzi tu tylko o to by pisać gdy
Ale chodzi mi o to by nie ograniczać się tylko do takiego wykopowego programistycznego helpdesku, bo będzie nudno :P