Aktywne Wpisy

Moreso_pl +422
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo

dotankowany_noca +208

#komputery #pcmasterrace #monitory
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli masz kartę AMD to polecam Samsunga S24F350. 1080p, freesync, matryca PLS, 600zł.
@ekstra_koles_xd Dzięki bardzo, jednak chyba będę się skłaniał odnośnie 1080 bo mnie jednak denerwują, u znajomego widziałem i po prostu mi to przeszkadza. Z tego co popatrzyłem w necie cena ich też jest o wiele wyższa niż tych 1080.
@xDgg @ekstra_koles_xd Właśnie się zastanawiałem czy 27 cali nie będzie za duży, ale jeśli widzę że obydwaj mówicie że jest za duży, to zostanę przy 24. Dzięki
Monitory 24-27 cali poniżej 800~ złotych to będą typowe w większości wypadków(nie licząc promocji) budżetówki. Mało opcji, średniej jakości wykonanie, chybotliwe podstawki lub co najgorsze - brak matrycy IPS. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety w przypadku 2 z 4 trudno o sprawdzenie tego w internecie, trzeba albo fatygować się do sklepu albo polegać na opiniach innych (z zastrzeżeniem, że w niektórych portalach są one po prostu... kupione). Z matryc jeśli nie szukasz 120/144 Hz - unikaj matryc TN. To stara, tania i gorsza od IPS technologia. Zawsze też warto o
Z tego Della osobiście korzystałem i bardzo go sobie cenie, w domu mam tańszą serię "P". ( ͡° ͜ʖ ͡°)