Aktywne Wpisy

mirko_anonim +31
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

wscieklykabanos +748
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz

Szykuję się na "wyjazd" na długi weekend. Całe 330km w jedną stronę, tyle co nic, ale dawno nie jechałem no i jadę z różowym, a ona na swoim nieszczęsnym GSie :)
Pożyczyłem tankbaga od kumpla, ale nie wiem czy zobaczę zegary ;(
Jeszcze dzisiaj przegląd do zrobienia i kilka pierdół na trasę do ogarnięcia.
Żeby tylko pogoda dopisała w miarę :)
#cb500 #motocykle
źródło: comment_78JHKcqDQ431cLt8OihMGTPDeFL5JkiX.jpg
Pobierz@kendi: aaa, taki GS :) myślałem, że BMW, chociaż mój błąd, bo trzon nazwy to jednak u nich F albo R.
Ps. gdzie jedziecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/18771821/gorzkiezale-motocykle-no-i-szast-prast-moj-rozowy-/