Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: budowlanka i pokrewne to dosyć niewdzięczne kierunki. Prace znajdziesz zawsze, ale zarobki na początku to jest jakiś dramat. Ja jeszcze studiuję, ale jako inżynier zarabiam podobnie ile Tobie zaoferowali tylko, że na umowę
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: haha kolejny oszukany. Myślę, że starsi są za to wszystko odpowiedzialni. Przez 20lat życia ciągle ci powtarzają "ucz się ucz bo będziesz rowy kopał" itp. a prawda jest taka, że koledzy co wagarowali, nie skończyli żadnych studiów dziś lepiej mają niż ja. Ja mam oczywiście wykształcenie i stałą pracę ale to oni kombinują, napiją się z kim trzeba wódki, jakieś interesy wymyślą i już zarobione mają.

Serio zamiast tracić
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To wziąłeś sobie świetną grupę reprezentacyjną na takie żale. Tutaj 3/4 ludzi to informatycy, pseudo informatycy lub "wannabe" informatycy, nikt Cię nie pożałuje xD
Masz jednak dużo racji. Informatyka strasznie przeżarła rynek. To jest kur*a skandal ile zarabiają młodzi lekarze, czy tak jak OP, budowlańcy po dobrych studiach.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: szkoda tylko, że nie pomyślisz o tym, że jak po dwóch latach zrobisz uprawnienia to górna granica zarobków dla Ciebie nie istnieje - student po budo jest potrzebny tylko do robienia rysunków, bo bez uprawnień do niczego się nie nadajesz
  • Odpowiedz