Wpis z mikrobloga

• 31
@AnonimoweMirkoWyznania poprzedni związek jak widać siedzi w niej głęboko ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja bym się w to nie pchal. Chyba, ze chcesz się dowiedzieć po czasie ze jeden słuchał a drugi ruchal :P
  • Odpowiedz
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: odpuść ją sobie bo będziesz jej tylko pocieszycielem od wygadywania się, poza tym jak wiesz że laska dopiero co zerwała z gościem to się nawet nie wkręcaj w jakąś relacje z nią XD jak miałeś jakieś inne matche to się za tamte zabieraj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
OP: No, ale chodzi o to że ona wcale mi się nie żali na temat tego ex. Nie wiem nie chce #bolcowac z kimś pół na pół. A jednak chcaiłbym ją bardziej poznać i w sumie juz #przegyrw 4 rok chyba za długo i może dlatego tak myślę jak #idiota

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania
1) spotykasz się nie więcej niż raz na tydzień
2) unikasz sms/fb, dzwonisz tylko po to by umówić spotkanie, próbę kontaktu zlewasz "porozmawiamy jak się zobaczymy", "porozmawiamy na spotkaniu", "lubię słuchać Twojego glosu i widzieć Twoje oczy, pogadamy jak się zobaczymy", niech ruszy kilka razy dupkę na spotkanie, przynajmniej bedziesz wiedział że nie jesteś kolegą od pisania smsków
3) czekasz aż sama zaproponuje spotkanie, jak przez 1-1.5 miesiąca nie wykaże inicjatywy - olej
4)
  • Odpowiedz
@jet needy to typ faceta, który robi kobiecie presje na związek, doslownie na kilometr widać że kobieta mu sie podoba i na siłę chce być miły i uprzejmy żeby się jej przypodobać (inaczej nie potrafi prowadzić relacji z kobietami) , co zazwyczaj kończy się na byciu tylko kolegą od zwierzeń, pisania wieczorami sms/fb, generalnie od zabijania nudy, a gdy trafi się samiec, przy ktorym ma mokro, to kolega idzie w kąt
  • Odpowiedz