Aktywne Wpisy

xradical +1
Co się robi o tej godzinie? Co wy robicie przykładowo teraz poza drapaniem się po siusiaku?

no i nie wiem, chciałbym #!$%@?ć w samochód z 10 tysięcy, żeby wymienić lampy na poliftowe, wymienić zegary na nowszą generację i fotele wymienić na takie z grzaniem dupy
czyli rzeczy, króre nie są absolutnie potrzebne, ale po prostu sprawiłyby, że poczułbym się lepiej
ale z kolei nie wiem, ten samochód potrzymam pewnie jeszcze z 5 lat i będę powoli szukał kupca, więc czy jest sen?
tym bardziej, że i tak nie
czyli rzeczy, króre nie są absolutnie potrzebne, ale po prostu sprawiłyby, że poczułbym się lepiej
ale z kolei nie wiem, ten samochód potrzymam pewnie jeszcze z 5 lat i będę powoli szukał kupca, więc czy jest sen?
tym bardziej, że i tak nie

- Po rozwodzie...
- Z dzieckiem...
- Miej wysokie mniemanie o sobie...
- Bezskutecznie poszukuj od 20 lat ksiecia z bajki...
- Poznaj na Sympatii spoko kolesia który na Ciebie leci...
- Niestety nowy kolega jest niskiego wzrostu...
- Książę z bajki nie może być za niski...
- Mimo wszystko nowy amant jest prawnikiem...
- Znajomy prawnik może sie przydać...
- Zapytaj publicznie na fejsie jak przenieść go do friendzone, tak żeby robił co chcesz, ale się nie przystawiał...
#logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A że laski się uzewnętrzniają na portalach jak fotka, fejsbuk, czy inna interia, to nic nowego. Od takich trzeba się trzymać z daleka i tyle. Nic nie straciłeś, a panna niech sobie dalej szuka księcia