Aktywne Wpisy

padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
źródło: IMG_0211
Pobierz

http://www.purepc.pl/poradniki/komputer_za_350_zl_prosze_bardzo_bedzie_pan_zadowolony
W skrócie - da się i to całkiem dobrze. W tym przypadku budżet pozwolił nam na skorzystanie z młodszego socketu 1155 okraszonego 4 GB RAMu oraz dyskiem z gwarancją! Wszystko zamknięte w małej, acz solidnej obudowie z wieloma udogodnieniami.
#pcmasterrace #komputery #hardware #purepc
źródło: comment_TKpGlqTe9Qy0vqkV9ZtBi5OqsBzuO5Tl.jpg
Pobierzźródło: comment_6reSubQmFDCUs7dyzOVkFRUoWGM4uR6p.jpg
Pobierz@PurePC_pl: da się, bo składałem coś podobnego, ale na malutkim SSD. Wyszło trochę drożej, ale o wiele szybciej.
@MrSzatanek: Tutaj jednak, dla tej konkretnej osoby, liczyła się bardziej pojemność dysku. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Niekiedy naprawdę warto "dołożyć stówkę" chociażby dla tego windowsa i gwarancji.
>składanie kompa za 24zł
Mam nadzieję, że trollujesz xD
@white_duck: twoi znajomi przychodzą ze zdjęciami na DVD? Ostro :)
@white_duck: twoi znajomi przychodzą ze zdjęciami na DVD? Ostro :)