Wpis z mikrobloga

@Miecz12: To może następnym razem, na razie z Benedykta zamówiłam z własnymi składnikami, ale 2 zeta za praktycznie przejście przez ulice to deko zdzierstwo :D Zobaczymy jak smakuje ;)
  • Odpowiedz
@xandra: jeśli preferujesz taką typowo włoską to np san daniele na łódzkiej, ja np takich nie lubię i dlatego dla mnie numerem jeden jest Tayri, ale to już następnym razem skoro już zamówiłaś ;)
  • Odpowiedz
@Harold: o stary teraz to #!$%@?... San Daniele... Sos czosnkowy to wyciskany z butli Madero z Biedry... Mogliby chociaż tlumic pierdzenie przy końcu butelki...

@xandra: Dobra nowa na mieście to 500 stopni pizza - tylko na dowóz
  • Odpowiedz
@borysszyc: @trampek: we Włoszech byłem, ale nie bardzo wiem co do ma dorzeczy, jadłem tam pizzę i mi nie smakowała, dlatego nie jadłem jej tutaj. Pisałem przecież, że znam ją z relacji znajomych. Ciężko to pojąć co? ;)
  • Odpowiedz