Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +199
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
Chciałem napisać z anonimowego, bo trochę wstyd
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i

W #banggood :
Kolejna świetna okazja ;) !
LINK - Xiaomi Redmi Note 4 3GB/64GB
Cena : $169.25 z kuponem note41111
bez refa:(╥﹏╥)
W #gearbest :
LINK - X96 TV Box Android 2GB/16GB
Cena : 39.89$ z kuponem X96TVBOXRU
LINK - Newest Syma X8C (Quadcopter)
Cena : 69.99$ z kuponem NEWE
#aliexpress
LINK - ZTE Nubia N1 z baterią 5000mAh
Cena : 182,99$ (+7,92$ Seller's Shipping Method bez VAT)
Najciekawsze promocja z różnych sklepów możecie również znaleść TU
SEPHOT wołaj ! - dla osób które chcą być wywołane (do tablicy ʕ•ᴥ•ʔ), kiedy pojawi się nowa promocja.
Jak zwykle zachęcam do obserwacji tagu #sephot lub FACEBOOK-a, gdzie równie regularnie zamieszczam takie info.
#xiaomi #syma
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @sephot @Frexor @Tenarii @vitriol1 @w_t_d @Kutaskuta @ntr1987 @szneke @gorush @pawel112a @jodlujacyhipopotam @krolm100 @sixkiller @rezek10 @Dowluk @robert83 @znikam5 @erger @layne90 @SanFable
No tak średnio bym powiedział
źródło: comment_7CFAwmLuecfjyZBZxF4KSSElSKg5FA5k.jpg
PobierzLINK
@sephot nie wiem czy to promo jest jeszcze aktywne ale za tę samą cenę z kuponem od sephota jest redmi pro. Niby te same podzespoły a w pro jest amoled i podwójny aparat