Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki.
Potrzebuję zegarka i znalazłam taki http://www.alletime.pl/p3445,zegarek-jordan-kerr-crast-pw187-5b-pudelko.html
tylko zupełnie nie znam się na zegarkach i nie wiem czy wybrałam dobry. Generalnie szukam jak najbardziej prostego z białą tarczą, czarnym skórzanym paskiem i srebrnym wykończeniem i max do 150 złotych. Coś polecacie czy to co wybrałam się nada?

#zegarkiboners #zegarki #ubierajsiezwykopem #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xDrope: Tylko własnie nie chcę drogiego zegarka na całe życie. Potrzebuję dosłownie cokolwiek do pracy, ale nie z plastiku i nie wiem czy za tą cenę można coś lepszego znaleźć czy to jest ok.
  • Odpowiedz
@Jaskierka: posłuchaj mnie uważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) dostaniesz taki zegarek z minerałem i prawdopodobnie działający dobrze na 90% za 10$ z aliexpressu. Mi się trafiło te 10% dlatego niechętnie wspominam sklep, ale minerał faktycznie był.

Jeśli chodzi o zegarki w Polszy to lorusy i timexy w tym progu są najsensowniejsze. ze 150 na 200zł to chyba nie taki ból? A marka znana, robi lepsze zegarki
  • Odpowiedz
@Jaskierka: RH883BX-9 jak rozmiar pasuje. Na damskich się nie znam, ale powinien być odpowiednik z mniejszą tarczą. W sumie z Twoim podejściem to nie taguj zegarki i weź co chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jaskierka: Skoro piszesz że ma swoje lata, za mały i nie w Twoim stylu to ma wartość raczej tylko sentymentalną. Adriatica to najtansze zegarki "swiss", szukalem po nr. ref. ktory podałaś ale google nic nie znajduje.
  • Odpowiedz