Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +31
plusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
SbigniewZtonoga +115
p0lka po ścianie nazywa facetów, którzy nie są milionerami frajerami i gardzi wręcz nimi na tym tiktoku - pomożemy koleżance pozbyć się współpracy z kfd? Z tego co pamiętam to jest tu jakiś Mirek, który pracuje w kfd/ jest odpowiedzialny za komunikację? Całkowicie obrzydliwa persona, odechciało mi się zrec vitapacka i kreatyny z tej firmy :)
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
źródło: IMG_1671
Pobierz

Dla większości fanów erpegów nie będzie tu nic nowego, ale warto obejrzeć choćby ze względu na wywiady z twórcami.
#gry #rpg #crpg #baldursgate #fallout #retrogaming #bethesdasucks
Porównywać nie mam serca (xD), ale jeśli chodzi o budowę
To właśnie była wielka zaleta Fallouta 1 i jeden z powodów dla których uważam ją za lepszą część niż dwójka. Wprowadzenie limitu czasowego ZWIĘKSZAŁO grywalność, ograniczało tanie chwyty, np. leczenie spaniem czy bezmyślne błądzenie po pustyniach w nadziei, że ślepej kurze trafi się ziarno i generalnie zachęcało gracza do szanowania swoich zasobów (stimpaków, apteczek, amunicji) i uważania na to
W F1 było to jednak tak
Już wspomniałeś o roli ograniczeniu gracza jeżeli chodzi o nadużywanie mechaniki gry. To dobra rzecz, aż mi się odpoczywanie wszędzie na 5 sek. w NWN 2 OC przypomniało :) Sam limit nie może jednak sprowadzać się do samego użycia sav/load. Coś za tym winno
Co do limitu czasowego w F1 - za pierwszym razem, nie powiem, początkowo budowało to presję szybkiego podejmowania decyzji, ale co się okazywało? Te 150 dni to naprawdę było sporo czasu, żeby powypełniać questy w Hubie i przejść do Nekropolis (co tak wtedy zrobiłem), jeszcze w dodatku jak się dobrze dysponowało zasobami (w sumie i tak łatwo było się dorobić do tego czasu),
@Lisaros: A ja właśnie wolę jak jest to ukryte :D Taki zegar nad głową który odlicza pozostały czas mnie po prostu