Aktywne Wpisy

mam_spanko +509
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda

Jednak już grubszym problemem jest to co stało się później - chcąc się z nimi skontaktować w tej sprawie najpierw dzwoniłam, no to dostałam informację, że jest długi czas oczekiwania i że zalecają użyć czatu na ich stronie. No to wchodzę, włączam i mam informację, żeby poczekać kilkanaście minut. Robię sobie coś na innych kartach, wracam tam i mam to co załączone na screenie. A zaznaczę, że komunikat odczytałam 17:41 i siedziałam tak z pół minuty zszokowana, dopiero po chwili postanowiłam zrobić screena. Oczywiście musiałam stronę odświeżyć i czekam od nowa.
Oczywiście mogłabym nie robić z tego żadnego problemu i po prostu pójść do tego punktu odbioru, bo daleko nie mam, ale jednak zapłaciłam za usługę i chciałabym żeby została zrealizowana...
#inpost #poczta #przesylki #zalesie #kurier #kurierzy
źródło: comment_1iYeHt5muhe6ARm5JALkoLG3hTndHnnJ.jpg
Pobierz@lady_katarina: są dwie opcje, albo konsultant kliknął połącz się i po sekundzie rozłącz się, albo połączył się, u siebie na aplikacji widział że u Ciebie karta czatu nie jest nawet aktywna i nie widzisz, że z nim rozmawiasz - poczekał kilka minut i widząc dalej nieaktywność po prostu się rozłączył, nie ma godziny rozłączenia się - możemy gdybać
to tak
@Al_Bundy: Tę drugą opcję założyłabym gdyby faktycznie to trwało kilka minut, a nie jedną minutę, poza tym jak konsultant się już połączy to musi się odezwać pierwszy ;D przywitać się, zapytać w czym może pomóc. Teraz czekam o wiele dłużej niż wtedy, a nadal się jeszcze nie połączyłam :) Nie ma godziny rozłączenia, ale na dole jest godzina o której