Aktywne Wpisy

Rurururkowiec +67
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny

jmuhha +66
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
źródło: 1000009495
Pobierz

Bury nie jest czczony?
http://niezalezna.pl/94431-komu-zalezy-na-oczernianiu-kpt-romualda-rajsa-burego
Nie kłam jak lewak( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/152981,w-obronie-dobrego-imienia-kpt-burego.html
#bekaznarodowcow #bekazprawakow #neuropa
źródło: comment_HS2STaDEexlWBCw7gI088TYkPraDkkgi.jpg
PobierzBo co? Napisałeś NIEPRAWDĘ i jedyne co potrafisz to osobiste wytyczki. Szanuję większość "Wyklętych" ale Bury był zbrodniarzem. Napisałeś że nikt go nie czci - ja dałem linki że jednak istnieje jego kult.
Nie wiedziałem że można być tak zakłamanym.
Tak, za taką manipulację Sowieci są z was dumni. To było kolejne epickie zwycięstwo mentalnych albo ideologicznych spadkobierców komuchów.
Jedyne co potrafisz to kłamać i porównywać do sowietów.
To, że ktoś czci Burego z pewnością stanowi przeciwwagę dla wszystkich zbrodni komunistycznych kanalii, ich piewców czy obrońców jak młody Piesiewicz nawołujący
To że komuniści popełniali tysiące zbrodni nie stanowi przeciwwagi dla kilkudziesięciu zbrodni podziemia. Chcesz aby Wyklęci nie byli oczerniani? Ja też. Ale ciężko
@Abrums: Cała argumentacja: "A bo Bury".
To co robisz to manipulacje i czarna propaganda. Polskie podziemie miało niezmiernie mało zbrodni, a i te pewnie wynikły w części z zajść, o których możemy nie wiedzieć. Porównywanie do zbrodni UPA to czyste s-----------o.
Co by anty-polscy propagandyści teraz robili, gdyby taki Bury, Ogień czy inny Łupaszka nie popełnili zbrodni będącej przekreśleniem swojej
No właśnie miało mało, to dla czego tych zbrodniarzy wybielają ogólnopolskie gazety i organizatorzy marszów? Agenci lewactwa zinfiltrowali organizację marszu w Hajnówce? Nasz Dziennik też zinfiltrowali?
Ten list w obronie jego dobrego imienia http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/152981,w-obronie-dobrego-imienia-kpt-burego.html
podpisali komuniści? Niestety jest on wybielany. Zaklinasz rzeczywistość "a bo sowieci" "a bo potomkowie komuny"
Argumentu "a bo Bury" by nie było gdyby nie jego ostatnia gloryfikacja. Miej pretensje do środowisk prawicowych że go "przygarnęły". Bo bez tego ten argument nie miałby
Jak już mówiłem gdyby nie kult Burego i Ognia lewacki argument "a bo Bury" nie miał by racji bytu. Pretensje o istnienie tego argumentu miej do środowisk które wybielają tę fatalną dwójkę.
* wykopalisko w ogóle nie dotyczyło Burego;
* nikt nie wspomniał o Burym (a już na pewno nikt go nie gloryfikował), prócz @flth, który wyskoczył z nim jak Filip z konopii czyniąc zarzut rzekomego czczenia nie wspominając w ogóle co ma na myśli;
* komentarz wcześniej wprost napisałem: "Bury nie jest też szanowany wśród porządnych ludzi".
Ale przyczepiłeś
[xxxxx] - "manipulujesz"
[x] - lewactwo/neuropa to mentalni bądź ideologiczni spadkobiercy komuchów/sowietów
[x] - jakiś lewak napisał, że należy zabijać prawaków
[x] - anty-polacy/polakożercy
[ ] - znowu lewactwo mnie obraża