Wpis z mikrobloga

@AshesOfTheSun: listy od was zobaczę raz, a by sami gracze udostępniali listy na mirko przed śmiercią postaci... nie wiem czy to dobry pomysł
więc obawiam się ze Ciężko z relacją... chociaż jak by to przemyśleć poważnie
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz
to ja popytam trochę xd

nie grałem nigdy w taki format, nie do końca chyba kumam na czym polegają interakcje między postaciami

opis postaci/lokacji wysyłam do Ciebie i osobno jeszcze piszę list który jest faktycznym listem w świecie który wysłałem gdzieś/zostawiłem/cokolwiek?
  • Odpowiedz
@KurczakKary: ale wołaj ziomeczku
teoretycznie jak pokopać do półroku wstecz to w tagu #deprofundis opisałem to nie raz nie dwa, ale pytasz odpowiadam

W momęcie gdy "koperta jest otwarta" nie jesteś już Kurczakiem a Billem z NY. I ten Bill czyta list i ten Bill odpisuje

Tak "paczka" składa się z opisu (by was dobre zparować) i listu który jest faktycznym listem
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: Nie rozumiem tego podpunktu: "4. Informację z kim chcesz grać". Powiedzmy, że wymyśliłem postać, wymyśliłem miejsce, wymyśliłem wydarzenia sprzed ostatnich dwóch tygodni. Skąd mam wiedzieć z kim chcę grać? Nie wiem, co wymyślili inni.
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz dla mnie ma to sens bo sam kiedys sesje prowadzilem ale jako ze to bylo przy jednym stole to zawsze prosilem graczy o krotki opis postac a swiat bralismy z podrecznikow(prowadzilem l5k i gasnace slonca)

Ja osobiscie swiata neuroshimy nie znam na tyle by sie w to bawic, zreszta mieszkam poza granicami kraju.

Ogolnie widze ze to mialo by wygladac tak jak ludzie na forach sie bawia, kazdy dopisuje kawalek
  • Odpowiedz