Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

curiousboi +20
#gielda a p------e tego waszego szczura przenoszę się na IBKR
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

najszybciej używając metody floatToIntBits z klasy Float
LUB
pisząc własną funkcję natywną - https://pastebin.com/fGwSUW49
czas podobny, własna natywna zwykle działa trochę szybciej od tej z JDK (która w sumie też jest funkcją natywną)
można też to zrobić z użyciem Unsafe, ale jest trochę wolniej (prawie 2x) https://pastebin.com/HR2uV17e
no to tyle xd #java
a jeśli chodzi o to, że to już jest w JDK to tak - to jest w JDK i najlepiej tego używać, ale dla zabawy można sobie zrobić własną xd
@CiekawskiJ:
1. tworzymy klasę w javie
2. javah tworzy
jeśli masz windowsa to
gradlew run
powinien działać bez żadnych dodatkowych czynności, jeśli linux to niestety musisz samemu skompilować, może wrzucę później, ale teraz nie chce mi się przełączać systemu
aktualnie to mierzy czas miliona operacji, można zmienić w kodzie