Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Barneyeos: Czyli to idzie tak:

Leć do kuchnie i z bifyja gornczek weź. Puś kokotek, nalyj wody i na piec.

Potym łobejrz cy porzondny łogiyn mosz. No to piyrszo czynść warzynio znos. Tera nojważniejszy bydzie suchy chlyb. Zrób go w koncki i do jakiś michy wciep. Łobejrz czy w boncloku jakieś tuste mosz. No to drugo czynść warzynio znos.


Teraz przydzie cosnek łon tam musi być. Dodej magii, pieprzu i posolić
@MarianoaItaliano: Ja zawsze przestrzegam zasady, że do rosołu musi iść co najmniej jeden rodzaj mięsa. Wydaje mi się, że najlepszy wychodzi na kawałku szpondra z kością + szyi z indyka.
Skrzydło z kaczki to doskonały dodatek, bo nadaje fajnego dodatkowego smaku, ale rosół z samej kaczki jest już niestety dość tłusty.
Z gęsią jeszcze nie eksperymentowałem, ale podejrzewam, że musi być super.