Wpis z mikrobloga

@Misskiedis: nie. Kiedyś czytałem ze przepisy zabraniają podawać surowe mięso. Sanepid czy cos tam. A lokal nie zagwarantuje ze sam to sobie dobrze wysmazysz. Jak chcesz mięso w wydaniu premium to ed red w hali mirowskiej
@Misskiedis: po pierwsze wyjdzie taniej. Po drugie lepiej. Mam grill elektryczny i chyba ze 100 razy go juz użyłem. Super/na mniejsze imprezki.
Mogę podpowiedzieć kilka sprawdzonych pomysłów
  • 0
@patusia oooo, wyglada na to ze istnieje cos takiego :D na fotkach faktycznie grill i ludzie miesko smaza, dzieki!

@Badyl69 takiego grilla pewnie i tak kupie predzej czy pozniej, jak nie raclette to taki skladany jak opiekacz, wiec jak masz jakies fajne przepisy jak przygotowac mieso na takie okazje to z checia przygarne :D
@Misskiedis: mięso to jak najbardziej naturalne. Bez dodatków i marynat. Lepiej pomyśleć o sosach własnej roboty.

Marynata zostanie na grilluninpompierwszychbkawalkqch bedzie syf.

A co do dodatków. To polecam ziemniaka. Wpierw ugotować w całości a potemmkroisz na plasterki i smażymy. Batat tez bedzie spoko. Cebula. Pieczarka.

Super jest śliwka suszona zawinięta w boczek.

Pamiętaj aby przed użyciem grill nasmarować oliwa a od spodu wyłożyć folia