Wpis z mikrobloga

@budus2: to ze prawie wszyscy tak mysla nie zmienia faktu, ze to debilizm. spoko nastepnym razem rzuce okiem na reszte komentarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@budus2: @uabit: co wy pieprzycie xD oliwa z oliwek jest jednym z najlepszych olejów do smażenia ze względu na niska zawartość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych xD składa się głównie z jednonienasyconych które dobrze znasz ogrzewanie. Oliwa z oliwek w badaniach podczas ciągłego ogrzewania do temperatury 180 stopni przez 24 godziny nie wykazała zwiększonego stężenia produktowy pirolizy.

Zabim zaczniecie gadać takie BZDURY to polecam zapoznać się z badaniami naukowymi
  • Odpowiedz
@budus2: @uabit: @ziobro2: Akurat oliwa z oliwek jest zajebista do smażenia - bardzo mało tłuszczów utleniania się podczas smażenia na oliwie z oliwek. Nasluchaliscie się że nie smażyć na roślinnych ale jak popatrzcie na badania zawartości tłuszczu po smażeniu to zmienicie zdanie.
  • Odpowiedz