Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +10
Jak trzeba mieć zryty beret by wymagać dziewictwa od kobiety?
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
kontodlabeki +71
chłop doda zdjecie klaty: ok
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
#mikrokoksy #dieta
#silownia
Tylko KIELECKI!!!
majonez- tylko winiary, najlepiej widać to przed wielkanocą kiedy półki po winiary puste a innych majonezów pełne półki, ludzie wolą jechać na drugi koniec miasta po jedyny dobry majonez niż kupić krakusa czy innego rolnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamyk_: wręcz przeciwnie, ostrożnie licząc tłuszcz można sprawić że będzie fit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peetee: https://www.frisco.pl/pid,6477/n,hellmanns-majonez-light/stn,product
280kcal/100g ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bojowkawiniary
@drylownicadomalin: no tak to nie wygląda. Właśnie Kielecki jest zawsze na półce bo się go dużo zamawia, bo schodzi. A Winiary jak stoi na półce pół roku, 2
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co mówisz, widzę ile tego przyjeżdża do żony do marketu, 2 palety przed świętami lekko zejdą , na co dzień również większą ilość Winiar się sprzedaję. Tak samo w gastronomii, do dekorowania garmażerki większość zakładów używa Winiar (tu akurat chodzi o gęstość i łatwiej się utrzymuje jak polejesz np. Schab ze śliwka żelatyną). Jednak dochodzę do wniosku, że jest to też zależne od regionu,