@Bouquet: Nie ma sprawy ^^ Nauczyłam się robić ramen bo to nasze ulubione danie (#!$%@? CZASEM CODZIENNIE JEMY) A żadna knajpa w Krakowie tym bardziej Rzeszowie nie podaje wystarczająco dobrego
@towerme: Z ipada korzystam w podróży albo w kuchni jak podglądam przepisy XD mam Maca i HP Omena wiec nie brakuje mi laptopa ^^ @sebool: z appla poprostu
@Quesedilla_dostojewski: Niby tak ale ja nie jem mięsa ( bo go nie lubię w smaku ) wiec opcja „gęstego mięsnego bulionu” odpada Robie na udkach plus obsmażonych kościach i skórze z kurczaka, do tego bulion z kombu i suszonego tuńczyka a pasta miso jako przyprawa.
Komentarz usunięty przez autora
Nauczyłam się robić ramen bo to nasze ulubione danie (#!$%@? CZASEM CODZIENNIE JEMY)
A żadna knajpa w Krakowie tym bardziej Rzeszowie nie podaje wystarczająco dobrego
Robie na udkach plus obsmażonych kościach i skórze z kurczaka, do tego bulion z kombu i suszonego tuńczyka a pasta miso jako przyprawa.